dimarts, 6 de març del 2012

CCOO INFORMA | Raons per anar al Ple Municipal

CCOO INFORMA

TOTS AL PLE MUNICIPAL

Avui dimarts 6 de març a 2/4 de 6 de la tarda ens concentrarem els treballadors i les treballadores municipals a la Plaça Sant Roc en defensa del compliment íntegre del nostre conveni.

HI HA RAONS PER ANAR-HI
- No som responsables de la crisi.
- Des del juny del 2010 ja em patit una retallada del 5% dels sous i retallades a les pagues extraordinàries.
- Si l’Ajuntament de Sabadell no compleix el conveni, ens representarà una retallada d’uns 2000€ de mitjana per a cada treballador/a.
- No som responsables de la mala gestió de les administracions.
- S’ha acabat la festa:
- No pot ser que 10 eventuals, que representen el 0,6% de la plantilla, s’emportin en sous més del 1,5% del Capítol 1 (778.000€ anuals).
- No pot ser que hagi personal de direcció que cobra de complement específic 1 més de 40.000€ anuals i a més a més té un complement de dedicació exclusiva (16% de sou, cd i específic1). Amb aquest específic no va implícita la dedicació exclusiva???
- No pot ser que s’hagi previst al pressupost 2012 una despesa de 638.000€ en estudis i treballs tècnics, quan a l’Ajuntament hi ha més de 400 treballadors/es (A1 i A2) que poden fer aquesta feina.
- No pot ser que per premsa, publicitat, publicacions, propaganda i difusió d’activitats hi hagi una despesa prevista de 347.000€ pel 2012, això és més que el Fons d’Acció social dels treballadors i treballadores.
- No pot ser que per treballs realitzats per altres empreses i professionals hagin pressupostat 8.900.000€. Segurament hi ha molts que es poden fer des de l’Ajuntament amb personal propi, aquí no sobra ningú.
- Prou prestamisme laboral.

PER AQUESTES RAONS I PER MOLTES MÉS QUE TOTHOM SAP VINA A LA CONCENTRACIÓ AVUI AL PLE MUNICIPAL.

FES SENTIR LA TEVA VEU. ÉS MOLT IMPORTANT LA PARTICIPACIÓ DE TOTHOM


SECCIÓ SINDICAL DE CCOO