dimarts, 20 de març del 2012

CCOO INFORMA | Informació reunió meses negociació. 16 de març de 2012

CCOO INFORMA


INFORMACIÓ REUNIÓ MESES NEGOCIACIÓ
16 de març de 2012

El Sr. Ramon Burgués informa als sindicats que l'Ajuntament no pot assumir els compromisos de Conveni que té amb els treballadors i les treballadores pel que fa a l'any 2011.

El passat divendres 16 de març es van reunir les meses de negociació i aquesta va ser la informació que va donar el Regidor als sindicats. Això significa que no cobrarem la paga d'assistència, 800€, ni la paga de productivitat per objectius corresponent al 2011, ni Fons d'Acció Social (pròtesis) ni valoració de llocs de treball...res de res.

I pel 2012 la travessia del desert, només el que digui la llei.

Ara resulta que l'Ajuntament que l'any passat va tancar el pressupost del 2010 amb un superàvit de 343.200€, ** ara està en números vermells, què ha passat durant el 2011?? o és que al 2010 no es van fer bé els números???

En el Ple del mes de setembre de l'any 2011, es va aprovar el tancament amb superàvit del pressupost del 2010 i aquí teniu quatre "perles" del que es va dir a la sessió:
- El Sr. Burgués felicita i agraeix al Tinent d'Alcalde, Sr. Manau, per la seva excel·lent direcció política en la gestió acurada, eficaç i eficient al front de les finances municipals en els darrers anys.
- I tal com diu l'Alcalde total transparència...
- El Sr. Ayuso diu que aquesta situació de superàvit no apareix només per la bona gestió i la professionalitat, que també dels treballadors municipals. Hi ha unes directrius polítiques que donen, aquestes que els he comentat, aquests criteris d'austeritat, de contenció, de racionalització de la despesa. Tot estar vinculat arran d'un posicionament polític...
- L'Alcalde diu: alguns ajuntaments porten 2 pressupostos, any 2010 i 2011, amb extremes dificultats, que han comportat fins i tot en alguns casos dificultats per pagar nòmines, dificultats per pagar els proveïdors, cosa que l'Ajuntament de Sabadell no és el cas... Però alguns ajuntaments, molts ajuntaments, independentment del color polític, tindran dificultats per tancar el pressupost de l'any 2011... Perquè no governar és molt fàcil, però governar i administrar...

Recordem també que en el Ple del mes d'abril de 2011, el Sr. Manau va acusar a CCOO de "irresponsable e immoral". Sr. Manau desprès de poc menys d'un any QUI ÉS L'IRRESPONSABLE????? Vostè va signar el conveni amb els sindicats, que potser no se'n recorda??

Fonts de la informació: Sabadell a Prop, núm. 89 del mes de setembre de 2011, Diari de Sabadell i Acta del Ple Municipal del 6/9/2011

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO