dimecres, 30 de maig del 2012

CCOO INFORMA | L'equip de govern planteja als treballadors/es una proposta il·legal injusta

CCOO INFORMA

L'EQUIP DE GOVERN PLANTEJA ALS TREBALLADORS/ES UNA PROPOSTA IL·LEGAL I INJUSTA

L’Ajuntament diu que: Garanteix l’ocupació.
Ahir, durant l’assemblea d’afiliats/des de CCOO, vam tenir la desagradable sorpresa en saber que l’Ajuntament havia fet la proposta de retallar el nostre sou de manera lineal entre un 4% i el 5%.

INJUSTA perquè una vegada més l’equip de govern municipal insisteix en fer-nos pagar la crisi a qui no l’hem provocada i ja n’estem tips que atropellin els nostres drets!!

Ara ens volen fer un xantatge al més estil “Chicago años 20”. Et baixes el sou o faig fora al teu company/a interí/na. Estem cansats de veure com a les empreses primer fan una baixada de sous pactada amb els treballadors/es per tal de no acomiadar ningú i al cap d’un temps realitzen un ERO.

Ens van demanar permís per fer un forat a les “arques municipals “ de més de 30 milions d’euros? O fer un Pla d’Ajust que significa estar intervinguts i hipotecats per l’Estat més de 10 anys?

IL·LEGAL perquè la proposta passa per la rebaixa de conceptes sobre els quals ni l’Ajuntament ni els sindicats tenen competències, ja que aquestes són exclusives de l’Estat.

Aquesta proposta municipal s’ha explicat de forma diferent segons el Cap i el departament de torn. En aquestes temes cal ser molt seriós. L’administració si fa alguna proposta d’aquest estil l’ha de fer oficialment, per escrit i en la Mesa General de Negociació.

El que si que es pot fer voluntàriament és una instància individual sol.licitant baixar-se el sou. Estem a l’expectativa dels polítics de l’equip de govern, càrrecs eventuals i directius que s’apuntin a aquesta iniciativa tan solidària.

L’Alcalde en el Ple Municipal del 27-6-2011 manifestava que les retribucions dels càrrecs electes han de ser dignes i justes. Sr. Bustos les retribucions de tots els treballadors/es municipals també han de ser dignes i justes. PROU RETALLADES I XANTATGES.

Us adjuntem la resolució aprovada ahir per l’assemblea d’afiliats/des de la secció sindical de CCOO de l’Ajuntament de Sabadell

DEMÀ TOTHOM A L’ASSAMBLEA GENERAL



SECCIÓ SINDICAL DE CCOO